Jack & Jacky's

Jouw eigen Jack & Jacky’s

Een bewezen, succesvol horecaconcept in de stad waar jouw hart ligt.

Stel je eens voor..

De sleutel tot jouw eigen ontbijt- en lunchcafé, waar jij het (stralende) gezicht van bent en waar jij jouw eigen (vaste) gasten ontvangt. Een plek waar je mensen helpt ontsnappen aan de gehaaste waan van de dag en waar ze kunnen genieten van een heerlijke, vers bereide lunch, koffie of juice. Een plek waar mensen graag over praten met hun vrienden. Wij hebben de sleutel tot die plek voor je, jij hoeft hem alleen maar in het slot te steken en de deuren te openen.

 

Jij bent een horecagevoelsmens

Jij bent de persoon in je vriend(inn)engroep die niet per se altijd op de voorgrond staat, maar die wel weet wat er bij iedereen speelt. Jij hebt aandacht. En je houdt van horeca. Oftewel: in de horeca ben jij die persoon die het ziet als iemand iets nodig heeft, die het aanvoelt als iemand een praatje wil maken én die er blij van wordt om samen met een hecht team mensen een fijn moment op hun dag te bezorgen. Jij hebt ruime horeca-ervaring en het wordt eigenlijk weleens tijd dat je niet meer vóór iemand werkt, maar zelf je eigen zaak runt. Tegelijkertijd gaan je nekharen overeind staan van de gedachte aan langdradige meetings en Excel-sheets. Dan kunnen wij je helpen.

Wat krijg jij van ons?

Wij begrijpen dat jij als horecagevoelsmens pur sang helemaal niet zit te wachten op een gesprek met een leverancier over twee cijfers achter de komma. Of over het uitzoeken van vergunningen of kassasystemen. Jij wil een fijne plek creëren, zorgen dat je een leuk team hebt en zorgen dat jouw gasten optimaal kunnen genieten in jouw zaak. Wij regelen alle randzaken voor je. Wij hebben de beste inkoopprijzen, regelen de (lokale) marketing, hebben een perfect menu gecreëerd, hebben een personeelsapp, handboek, huisregels, en hebben zelfs al ideale Spotify-lijsten samengesteld, die je kunt gebruiken als je wil. En: niet als eerst genoemd, maar onder aan de streep wel het belangrijkst: met Jack & Jacky’s krijg je de zekerheid van een geslaagd concept, en dat kunnen we je laten zien in de cijfers.

Je vindt alle informatie in onze brochure.

Over de mensen

Wij zijn open, ontvankelijk voor feedback, willen vooruit en willen de ervaring voor onze gasten iedere dag weer een beetje aangenamer maken. En dat voelen onze franchisenemers, want hoewel het concept grotendeels vast staat, staan we dus altijd open voor initiatieven en ideeën. We zijn ondernemend en denken graag in mogelijkheden. De enige mits: dat het ten goede komt van de ervaring van onze gasten.

 

Meer weten over Jack & Jacky’s?
Hier vind je ons verhaal.

Jack & Jacky's franchise informatie

Ben jij gepassioneerd over onze visie en geïnteresseerd in het starten van je eigen horecafranchise met Jack & Jacky’s? Vul onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend de Jack & Jacky’s franchise-informatiebrochure. Heb je vragen? Neem dan contact op met Naomi Fobie: [email protected] of bel naar 085 401 1699.