Jack & Jacky's

Het Jack & Jacky’s gevoel

De geur van vers gemalen koffiebonen. Rustgevende muziek. Een ontsnappingsmoment aan de gehaaste waan van de dag. Lieve mensen die je welkom heten. Een met zorg ingericht ontbijt- & lunchcafé waar je meteen voelt dat het klopt. Adem het in. Bekijk het menu en leef je uit. Want wat je ook bestelt, alle juices, smoothies, ontbijt- en lunchgerechten zijn door bereiding op bestelling met dagverse ingrediënten altijd lekker én gezond. Goed voor het gemoed én voor je lichaam, dat is een bezoekje aan Jack & Jacky’s, maar eigenlijk voel je dat pas echt als je bij ons binnenloopt.

Healthy food

Ons menu

Echt vers. Gezond. Prachtig opgemaakt. En vooral heel erg lekker. De koffie wordt vers voor je gemalen en van de pesto tot de tonijnsalade en de gesmashte avocado’s, we bereiden het allemaal zelf. Die juice was twee minuten voordat jij ‘m drinkt nog vers fruit en dat proef je. We werken uitsluitend met dagverse producten. Ons volkorenbrood komt dagelijks vers van de bakker, de groenteboer is onze hofleverancier én ieder ontbijt- of lunchgerecht biedt je de smaak die je zoekt en de bouwstenen die je lichaam nodig heeft. Een combinatie van superfoods, verse groenten en fijne kruiden die vitaliteit schreeuwen, daaruit bestaat ons menu.

Waarom we doen wat we doen

Wij willen een rustmoment creëren in het drukke bestaan van de stad. Een plek waar vers, gezond en lekker samengaan in onze lunchgerechten en juices. Waar alleen de lekkerste vers gemalen koffie je geruststelt en opwekt. Waar alles betaalbaar is en er heel fijn uitziet – het oog wil ook wat. Waar de sfeer fijn en ongedwongen is, waar de mensen lief zijn en echt aandacht voor je hebben. Een plek waar je je welkom voelt op alle niveaus. Dat doen we door alles te geven aan onze gasten, en alles in ontvangst te nemen wat we van ze terugkrijgen. Met positieve feedback zijn we blij, maar een kritische blik waarderen we ook. We zijn open, denken vooruit en in mogelijkheden. Alles met als doel: het iedere dag een beetje fijner maken.