Jack & Jacky's

Investeer in het succesvolle horecaconcept Jack & Jacky's

Realiseer een hoog rendement op je investering met ons solide franchisemodel.

Waarom kiezen voor Jack & Jacky's?

Met onze hands-on mentaliteit hebben we zelf de afgelopen jaren het Jack & Jacky’s concept tot in de puntjes uitgewerkt. Het is geen geheim: van begin af aan was het ons doel om de formule beschikbaar te gaan stellen voor franchisenemers, dus hebben we alle kinderziektes kunnen weren uit onze formule. Het is een concept geworden dat zichzelf in de binnenstad van Breda heeft bewezen én dat klaar is voor de uitrol naar andere binnensteden. Kies jouw stad. Wij helpen met de keuze van de juiste vestigingslocatie en leveren het complete concept turnkey aan. Jij hebt geen last van groeipijnen, maar kan meteen vliegend van start. Alles draait in een handomdraai.

Wat krijg je?

Met Jack & Jacky’s profiteer je van een goed doordachte formule waar alle kinderziektes al uit zijn gehaald. Het concept staat als een huis. Wij hebben de beste inkoopprijzen, regelen de (lokale) marketing, hebben een perfect menu gecreëerd, hebben een personeelsapp, handboek, huisregels, en hebben zelfs al ideale Spotify-lijsten samengesteld. Alles wat jij nodig hebt om gasten naar je zaak te krijgen én die te veranderen in terugkerende gasten. Oftewel: met Jack & Jacky’s krijg je de zekerheid van een geslaagd concept, en dat kunnen we je laten zien in de cijfers. Want onderaan de streep draait het natuurlijk om het rendement.

En het is niet alleen rendement wat je krijgt

Want je opent de deuren van jouw eigen ontbijt- en lunchcafé, waar jij vele (vaste) gasten een fijne ontsnapping biedt aan de gehaaste waan van de dag. Een plek waar je trots op kunt zijn, omdat iedereen die van versgemalen koffie, versgeperste juices en heerlijk, gezond eten houdt, hier zijn of haar hart kan ophalen. Een plek waar mensen graag over praten met hun vrienden. Jij kiest die plek, en wij helpen jou met de uitrol van onze bewezen formule, zodat het sowieso een succes wordt.

Je vindt alle informatie in onze brochure.

Wat breng jij mee?

Kort door de bocht: met een investering van nog geen € 100.000 heb je een goed lopende full service formule met de ondersteuning op het gebied van begeleiding, marketing en reclame. Jij vindt de horeca op zijn minst een leuke branche en je herkent kansen als deze voorbijkomen. Verder is het handig als je een netwerk hebt in de stad waar je de Jack & Jacky’s wil openen. Ken je de horecatijger al die dit avontuur als vestigingsmanager wel aan zou willen gaan, dan is dat helemaal top. Maar geen nood als dat niet zo is, want het aantrekken van personeel is bij Jack & Jacky’s nog nooit een probleem geweest, dus ook daar helpen we je bij.

Over de mensen

Wij zijn open, ontvankelijk voor feedback, willen vooruit en willen de ervaring voor onze gasten iedere dag weer een beetje aangenamer maken. En dat voelen onze franchisenemers, want hoewel het concept grotendeels vast staat, staan we dus altijd open voor initiatieven en ideeën. We zijn ondernemend en denken graag in mogelijkheden. De enige mits: dat het ten goede komt van de ervaring van onze gasten.

 

Meer weten over Jack & Jacky’s?
Hier vind je ons verhaal.

Meer weten? Je vindt alle informatie in onze brochure

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend de Jack & Jacky’s franchise-informatiebrochure. Heb je vragen? Neem dan contact op met Naomi Fobie: [email protected] of bel naar 085 401 1699.